Информация за доставки

 
Доставка на физически предмети и неща:
 

За територията на България, физическите предмети или неща, се доставят чрез куриер, няй-вероятно това ще бъде "Еконт Експрес". Доставката се прави до офис на куриерска фирма или конкретен адрес, като разходите за това се поемат от RetroWatches.BG. Възможно е, освен чрез куриер, да бъде използван и друг вид доставяне, като примерно чрез e-mail, криптиран цифров контейнер, квантов ключ до второ ниво, пневмо поща, пощенски гълъб, дрон, skyfish, червееви дупки (за района извън “9-ти Сектор”) и др.

За чужбина, нещата се изпращат чрез "Български Пощи", съгласно тяхни условия и ценоразпис, като разходите за това са за сметка на поръчителя ! Възможно е изпращането да бъде и по друг метод, но при всички случаи, той ще бъде съобразен с местните особености в държавата или пространството, където се намира получателя.

 


Доставка на не физически неща:
 

В зависимост от характера на не физическото нещо, то ще бъде изпращано посредством подходящ метод, за който двете страни (Мечтател и Механик) ще се договорят. За особени случаи, където се налага допълнителна конфиденциалност, отговорния Механик за заемането, ще създава "Временна стая за преговори", намираща се в ресурса Forum на RetroWatches.BG. Стаята за преговори може да бъде криптирана, с ограничен срок на действие.